غذاساز
غذاساز؛ دستیار بانوی آشپزخانه
بزرگان هنر آشپزی بر این باورند که پس از انتخاب مواد اولیه مناسب، مهمترین کار خرد کردن صحیح مواد اولیه و آماده سازی آن برای پخت است. شاید این مرحله از آشپزی خسته کننده ترین بخش آن هم باشد. خرد کردن سیب زمینی و انواع سبزیجات برای سالاد، ورز دادن خمیر کیک، کوبیدن مواد اولیه یک سس برای روی یک خوراک لذیذ، اینها کارهایی است که از خود پخت و پز طولانی تر و البته کم هیجان تر است. این روزها اما داشتن ابزار مناسب، این مرحله سخت را آسان تر کرده است.
کمی صبر کنید...