کباب پز (باربیکیو)
کباب از لذیذترین و محبوب ترین خوراکهای ایرانیان در سفره های پارسی است که چه در مهمانی ها و چه در وعدههای خانواده از پختن و میل نمودن آن بسیار استقبال می شود. کباب های ایرانی از کوبیده گرفته تا چنچه و سایر کبابهای سنتی و اصیل ایرانی جملگی با نان و یا برنج طرفداران خاص خود را دارد، تا حدی که در منزل یا پیک نیک داوطلبان تهیه و سرو آن همیشه حاضرند. از نکات هنگام پخت کباب عدم سوختن گوشت و خشک شدن بر روی باربیکیو می باشد که بواسطه عدم کنترل گرمای مواد آتش زا یا سایر موارد، این امر تشدید می شود. در کباب پز های برقی، گرمای تولید شده جهت پخت کباب یکسان بوده و این امر موجب پخت یکنواخت و مغز پخت شدن گوشت شده و از سوختن و خشک شدن آن جلوگیری می کند. در کنار گوشت استفاده کباب پز برای سایر کباب شدنی ها نیز از قبیل ماهی، مرغ، سبزیجات قابل کباب شدن نیز بسیار مناسب است.
بهترین کباب پز بدون دود
در مدل کباب پز BBQ2000 که در فروشگاههای پارس خزر و فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی پارس خزرعرضه می شود، علاوه بر گرمای مناسب و یکنواخت پخت و پایه نگهدارنده ایستاده، توری مشبک جهت عدم ریختن مواد غذایی بر روی صفحه و المنت های طراحی شده است که بسیار مناسب برای سایر مواد غذایی بدون سینی میباشد. پایه نگهدارنده یا سیخ ها نیز در کنار توری مشبک برای نگهداری سیخ بر روی کباب پز موجود می باشد. لایه ی زیرین کباب پز بوسیله آب پر شده و باعث می گردد تا چربی و مواد خارج شده از کباب ها به داخل آب ریخته و دود تولید ننماید، بهمین دلیل استفاده از کباب پز را در داخل آشپزخانه نیز بسهولت فراهم می نماید. کباب پز برقی پارس خزر همانند سایر لوازم خانگی پارس خزر دارای گارانتی و خدمات پس از فروش شرکت پارس شید مدت 25 ماه با بیش از 450 مرکز خدمات در سراسر کشور می باشد.