تخم مرغ پز
راکتور کلسیم و پروتئین !
گاهی برای همه ما پیش آمده است که دلمان می خواسته است تخم مرغ را به صورت عسلی و نیم پز صرف کنیم اما شعله اجاق یا فراموش کردن مدت زمان پخت باعث شده است که مجبور شویم بر خلاف میلمان تخم مرغ را پوست کرده و گاز بزنیم! بعضی اوقات هم آقای مغازه دار مایل است زودتر از تخم مرغ های ضرب دیده و ترک خورده اش خلاص شود و ما در حین پخت متوجه پر شدن ظرف آب جوش از رگه های سفیدی می شویم که برای خوردنشان برنامه ریزی کرده بودیم! برای داشتن تخم مرغی کامل ، سالم و مطابق با سلیقه اهالی خانه چه باید کرد؟
کمی صبر کنید...
ترتیب نمایش: