سرخ کن
سرخ کن، لذت دوباره ی خوردن
بهشت شکموها
زندگی کارمندی و پرکار امروز با صرف کردن زمانی در هر روز برای خرید کردن و آماده کردن مایحتاج روزانه هماهنگ نیست به خصوص در هنگامی که می دانید وسایل و امکانات بسیاری هستند که ما را از این کار بی نیاز می کنند. سرخ کن از جمله وسایلی است که باعث می شود زحمت بانوی خانه برای داشتن مواد غذایی حاضر و آماده در فریزر به نصف برسد. بادمجان، کدو، کرفس و بسیاری از مواد غذایی دیگری که منجمد کردنش با وجود کمتر شدن خاصیتشان راحتی خاطر بیشتری برایمان فراهم می کند و یقیناً برای داشتن مواد سرخ شدهی یک دست و خوش رنگ استفاده از سرخ کن بهترین راه است. مزیت دیگر استفاده از سرخ کن برای مادرانی است که کوچولوهای شکمویشان به سیب زمینی سرخ کرده علاقه دارند و به طور حتم طبخ سیب زمینی در سرخ کن علاوه بر این که باعث مغز پخت شدن سیب زمینی ها می شود، از ویژگی سالم تر بودن و تازه بودن روغن نیز برخوردار است.